Bøger / faglitteratur

Knoglesundhed - helt naturligt


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Kirsten Magdavius stiller i denne efterfølger til "Knogleskørhed - hvad kan vi selv gøre?" spørgsmålstegn ved lægevidenskabens tilgang til knogleskørhed. For osteoporoseramte med interesse i alternativ behandling og medicin.

Indhold

Hvad er knogleskørhed? ; Dexa-scanning ; Forskellige overvejelser ; Medicinsk behandling ; Kosten ; Kosttilskud ; Diverse ; Min egen ryghistorie ; Mine ønsker for fremtiden ; Succeshistorier


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. dec. 2021

af

af

Morten Brynildsen

d. 17. dec. 2021

Kirsten Magdavius stiller i denne efterfølger til <t>51065115 Knogleskørhed - hvad kan vi selv gøre?<t> spørgsmålstegn ved lægevidenskabens tilgang til knogleskørhed. For osteoporoseramte med interesse i alternativ behandling og medicin.

Kirsten Magdavius, der er alternativ behandler og foredragsholder, går - med afsæt i sin egen historie og alternative livssyn og virke - i clinch med den konventionelle medicinske diagnosticering og behandling af knogleskørhed. I sin første bog om emnet beskrev Magdavius en grundlæggende helse-tilgang til knogleskørhed. I denne anden bog skriver hun mere om medicin, behandlingsmetoder, dexascanning og nytilkomne kosttilskud siden 2014. Bogen afsluttes med et kapitel med korte testimonials fra personer, der med succes har bekæmpet knogleskørhed med bl.a. sundere kost og motion.

Magdavius pointerer i indledningen, at hun ikke sigter mod at afholde nogen fra at tage lægeordineret medicin. Men hun dedikerer dog et kapitel til at advare mod medicinen. Bogen er præget af anekdotisk og selektiv argumentation og kildevalg.

Ift. kost har Osteoporoseforeningen udgivet Sunde knoglerLette retter til stærke knoglerKnogleskør og hvad så? - forebyggelse og behandling : naturlig mad : en kogebog fra osteoposeforeningen og Lette retter til stærke knogler : rig på kalk og D-vitamin : en opskriftssamling fra Osteoporoseforeningen. Knogleskør og hvad så? - forebyggelse og behandling giver også en bred indgang til emnetIft. kost har Osteoporoseforeningen udgivet Sunde knogler : naturlig mad : en kogebog fra osteoposeforeningen og : rig på kalk og D-vitamin : en opskriftssamling fra Osteoporoseforeningen. Knogleskør og hvad så? - forebyggelse og behandling giver også en bred indgang til emnetIft. kost har Osteoporoseforeningen udgivet Sunde knogler : naturlig mad : en kogebog fra osteoposeforeningen og Lette retter til stærke knogler : rig på kalk og D-vitamin : en opskriftssamling fra Osteoporoseforeningen. giver også en bred indgang til emnet.