Bøger / faglitteratur til børn

Kunst på sten - mal de sødeste dyr


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Lette trin for trin-vejledninger og masser af inspiration til hvordan du hurtigt kan komme i gang med at male søde og sjove dyr på sten.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. jan. 2019

af

af

Helle Laursen

d. 2. jan. 2019

Sten forvandles til søde og sjove dyr i denne inspirerende bog om at male dyr på sten. Henvender sig til alle kreative sjæle der elsker at male, såvel børn som voksne.

Bogen starter med en traditionel indholdsfortegnelse, der efterfølges over et par sider af en visuel oversigt. Her kan du se alle stendyrene med henvisning til, på hvilken side du finder eksempelvis "Livlig lemur." Første kapitel handler om, hvor du finder de bedste sten, og hvilke der er gode til at male på. Du får en introduktion til redskaber, materialer samt teknikker. I andet kapitel følger de mere end 100 forskellige dyr, med trin for trin anvisninger til hvordan man kommer fra rå sten til eksempelvis "Sulten panda" I det sidste kapitel får du mange forslag til, hvordan de færdige sten kan bruges. Fra bordpynt til halskæder. Afsluttes med et fyldigt register. Bogen er ikke indbundet.

En lækker og inspirerende bog. Flot layoutet og fotograferet. Den giver lyst til at gå en tur på stranden og finde et par gode sten at male dyr på. Her til mange hyggelige timer for hele familien. Anvisningerne er nemme at gå til og tekst og foto understøtter hinanden godt.

Scicluna har tidligere udgivet Kunst på sten!Stenmaling. Find også inspiration i Stenmaling der henvender sig bredt til både børn og voksneScicluna har tidligere udgivet Kunst på sten!. Find også inspiration i der henvender sig bredt til både børn og voksne.Informationer og udgaver