Bøger / faglitteratur

Kunsten at trives


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Hvordan man ved at tænke stort, være resultatorienteret og medmenneskelig kan opnå mere livsglæde og velvære.

Indhold

Kunsten at trives ; To verdener ; Kend dig selv ; Livsønsker ; Gode vaner ; Helbred ; Mere energi og livslyst ; Dårlige dage ; Hvorfor


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. juli 2018

af

af

Hamide Kara

d. 31. juli 2018

En bog med bud på hvordan livets gyldne øjeblikke kan øges. For læsere som søger litteratur om positiv psykologi.

Forfatter Ronald Fohlmann skriver om vejen til det gode liv og mener at det afhænger af vores adfærd og værdier. "Heri er der intet nyt, og i tidens løb er der talt og skrevet meget om de ressourcer, der er bundet i vore åndelige energier. Men til trods herfor udnyttes de alt for lidt som en hjælp til livsglæde og velvære". Med overskrifter som: Kunsten at trives, To verdener, Kend dig selv, Livsønsker, Gode vaner, Helbred, Mere energi og livslyst, Dårlige dage og Hvorfor rækker Fohlmann ud med bud på kunsten at trives. Afslutningsvis tilråder Fohlmann bønnen: "Det giver hjælp, styrke og kraft til et bedre liv at henvende sig til den åndelige eller parafysiske verden med dens mange og hjælpende væsener.".

Bogen er baseret på forfatterens tidligere udgave fra 1991: Tanker er ikke toldfri. En let læselig bog om at benytte de indre ressourcer optimalt og med mange henvisninger til store tænkere. Forfatteren ønsker at give sin læser "det lille spark" til at kunne tackle de svære udfordringer som højst uventet opstår i tilværelsen. Endvidere er ambitionen at fascinere sin læser til videre læsning af andre bøger herom.

Af andre titler om emnet findes: StærkereBoost din selvkærlighedOmtankerKunsten at leve godtHverdagsglæde - en bouillonterning af gode råd, Boost din selvkærlighed, Omtanker, Kunsten at leve godt og Hverdagsglæde - en bouillonterning af gode rådAf andre titler om emnet findes: Stærkere, , Omtanker, Kunsten at leve godt og Hverdagsglæde - en bouillonterning af gode rådAf andre titler om emnet findes: Stærkere, Boost din selvkærlighed, , Kunsten at leve godt og Hverdagsglæde - en bouillonterning af gode rådAf andre titler om emnet findes: Stærkere, Boost din selvkærlighed, Omtanker, og Hverdagsglæde - en bouillonterning af gode rådAf andre titler om emnet findes: Stærkere, Boost din selvkærlighed, Omtanker, Kunsten at leve godt og .