Bøger / faglitteratur / opskrifter

Madpakkebogen


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Indhold

Mine madpakker ; Klem & klapsammen ; Grønne sager ; Salater + sager ; Gør det selv pålæg ; Sager man bager ; Sødt + sundt


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. maj 2013

af

af

Frederik Nielsen

d. 30. maj 2013

Bogen giver inspiration og forslag til at forny de daglige madpakker og egner sig til hele familien. Ud over mange opskrifter giver forfatteren fif til at gøre madpakker til en mere naturlig del af hverdagen. Henvender sig til alle der gerne vil variere deres nuværende madpakker mere, eller er løbet tør for ideer og gerne vil inspireres. Bogen har en fin forside til formidling.

Louisa Lorang har lavet flere madbøger målrettet familien og en travl hverdag. Hun er uddannet kok, madskribent og kendt fra tv. Bogen har lækre fotos til hver opskrift og med meget inspiration til indpakning og opbevaring af mad og drikke. Opskrifterne er nemme at gå til, og da hun ofte bruger maden fra dagen før som grundlag for madpakkerne, er der også inspiration til aftensmaden. Forfatteren går op i sundhed, men har også flere lækkerier til madpakken. Bogen indeholder lige dele billeder og opskrifter og ved hver opskrift er der tips til småændringer eller ideer til andre måder at gribe madpakkerne an på.

Bøger som Moderne madpakker af Morten Skærved og Spis godt - madpakker af Gitte Heidi Rasmussen lægger mere vægt på opskrifterne, hvor eksempelvis Tag madpakken med af Beagle Iuel-Brockdorff er mere i stil med Louisa Lorang og giver god inspiration til selv at eksperimentere videre.

En fin og hurtigt læst inspirationsbog med mange indbydende billeder, der lægger op til at madpakker kan være andet og mere end rugbrødsmadder og købemad. Interessant for madpakke spisere, både store og små.