Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Medaljonen


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Hoflægen Liv vil krones til dronning, og Birk er rasende. Ella udtænker en plan, der skal afsløre hoflægens skumle hensigter, men planen giver bagslag og bringer både Birk og Ella i livsfare.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. apr. 2016

af

af

Pia Gunilla Park

d. 6. apr. 2016

Regnen siler ned og truer byen Logus med total oversvømmelse. Gadepigen Ella redder ved et tilfælde den dødsdømte prins, Birk. Men hvordan skjuler man en snehvid prins i et rige fyldt med regn og mudder? For 9-12-årige.

Igennem de 4 bind i "Ella og den magiske regn" følger vi gadepigen Ella og prinsen Birks kamp for at finde sandheden om den magiske regn. Hoflægen Liv har bildt alle indbyggere ind, at først når hele kongefamilien er død, vil regnen stoppe. Ella lever det hårde liv som gadepige, hun stoler kun på sig selv og sin ven, den gamle høne Mikea. Birk har aldrig skulle klare sig selv, og har brug for at få hjælp til at overleve. De laver en aftale, om at Birk vil lære Ella at læse, hvis Ella hjælper ham med at overleve og finde ud af sandheden om den magiske regn. Sammen må de finde lægge en plan for at redde Birks liv og få regnen stoppet.

Spændende og velskrevet fantasy i 4 bind. Bøgerne har lix 18 og teksten er i kapitler og læsevenlige afsnit. Bøgerne har flotte forsider, og indeholder få billeder, som giver en god støtte til teksten.

Forfatteren har sammen med Kirsten Ahlburg og Morten Ahlburg skrevet Det Onde - flugtenDet Onde - ulveneDet Onde - skibet, Det Onde - ulvene og Det Onde - skibet som også handler om det gode mod det ondeForfatteren har sammen med Kirsten Ahlburg og Morten Ahlburg skrevet Det Onde - flugten, og Det Onde - skibet som også handler om det gode mod det ondeForfatteren har sammen med Kirsten Ahlburg og Morten Ahlburg skrevet Det Onde - flugten, Det Onde - ulvene og som også handler om det gode mod det onde.