Bøger / skønlitteratur / spænding

Mediciernes hemmelighed


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Et forskerhold, der studerer Medici-slægtens historie, støder på en mystisk stentavle. Kort efter bliver lederen myrdet.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

2008

af

af

Bent Birk Kristensen

2008

Bogen rummer tilpas med gys, spænding og i mindre udstrækning direkte vold og har appel til den store læsergruppe som ynder Dan Brown m.fl.

Michael White, som har flere ikke oversatte biografier bag sig, udgav i 2006 Ritualet med blandede anmeldelser til følge. Nærværende er skåret over samme læst. Mystiske begivenheder fra renæssancens Italien kæder sig sammen med nutiden. Et forskerhold er ved at undersøge rester fra Medici-slægten, da en stentavle dukker op i et af ligene og undersøgelsens leder myrdes. Hans niece og historikeren Jeff arbejder videre med sagen for at finde frem til slægtens hemmeligheder. Bogen er lidt omstændelig, og personer og dialoger savner ofte liv og realisme.

Belladonna dokumentet, Historikeren og Dan Browns bøger er nogle eksempler på bøger som rummer tilsvarende spændingsmomenter.

En lidt tynd og omstændelig spændingsroman fra renæssancens Italien, som trækker tråde til nutiden.


litteratursiden.dk

d. 19. maj 2008

af

af

Arne Larsen

d. 19. maj 2008

Medicislægten, som var en af de mest magtfulde slægter i renæssancens Europa, danner baggrunden for denne hæsblæsende thriller i bedste Dan Brown-stil. I krypten under Medicikapellet, forsøger forsker...