Bøger / faglitteratur til børn

Min første ridebog


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Indhold

Hesten ; Hestens udstyr ; Rytterens udstyr ; Rideskolen ; Ridetimen


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. apr. 2016

af

af

Jeanette Thisted Villadsen

d. 8. apr. 2016

Til dig der elsker heste og gerne vil vide alt om, hvordan du kommer godt i gang med at ride. Egnet til højtlæsning fra ca. 6 år og selvlæsning fra ca. 9 år.

Bogen er inddelt i fem overordnede kapitler: hesten, hestens udstyr, rytterens udstyr, rideskolen samt ridetimen. I kapitlet om hesten fortælles fx om forskellen på hest og pony samt hestens forskellige farver og kropssprog. I kapitlet om hestens udstyr fortælles om, hvad der kræves for at passe og pleje en hest samt det udstyr, der kræves for at komme til at ride fx saddel og hovedtøj. I kapitlet om rytterens udstyr er der fokus på sikkerhed og der fortælles fx om hjelm og sikkerhedsvest. I de sidste to kapitler fortælles om hvad der foregår på henholdsvis en rideskole og til en ridetime.

Bogen fortæller om, hvad der foregår på en rideskole. På den måde kan du være godt forberedt første gang du møder op til en ridetime. Den er illustreret med gode og instruktive fotos, der viser hvordan du omgås hestene. Alt i alt et godt bud på en bog til nybegynderen, der skal begynde til ridning eller blot drømmer om at få lov til at ride.

Der findes flere gode bøger, der henvender sig til nybegynderen fx Jeg rider!Pony-ridningPolitikens begynderridebog eller serien "Vild med heste", hvoraf Pony-ridning er den ene. Du kan også kaste dig over den lidt mere grundige Politikens begynderridebogDer findes flere gode bøger, der henvender sig til nybegynderen fx Jeg rider! eller serien "Vild med heste", hvoraf er den ene. Du kan også kaste dig over den lidt mere grundige Politikens begynderridebogDer findes flere gode bøger, der henvender sig til nybegynderen fx Jeg rider! eller serien "Vild med heste", hvoraf Pony-ridning er den ene. Du kan også kaste dig over den lidt mere grundige .