Bøger / faglitteratur til børn / ordbøger

Min første røde ordbog - tysk-dansk, dansk-tysk (flere sprog)


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Tysk-dansk og dansk-tysk ordbog med over 3000 ord samt et afsnit med tysk emneopdelt billedordbog. Med kopisider med brikker til memory og domino.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. juni 2010

af

af

Poul Wibbert Esberg

d. 11. juni 2010

Med det forholdsvis begrænsede antal ord henvender ordbogen sig først og fremmest til begyndere, dvs. 12-13-årige, men ældre kan også have glæde af den. Undervisere vil givet sætte pris på de mange tematiske billedopslag.

Ordbogen er delt i fire dele. Der er de to ordbogsdele med 3-6 fornøjelige, farvelagte tegninger pr. side, stor linjeafstand, klar markering af udsagns- og navneord og uregelmæssigheder. Desuden er der en minigrammatik og ikke mindst 30 fine - og ikke mindre fornøjelige - billedopslag med meget varierede temaer som fx camping, sport, fantasy, i supermarkedet og rockkoncert til brug for glosetræning. Alle gloser findes blandt de godt 3000 ord. De to indersider kan kopieres til memory-brikker. Man har ikke valgt at lave delestreger i sammensatte ord eller trykstreger.

Ordbogen udfylder et stort hul i bestanden af begynderordbøger, som især har været centreret omkring det engelske sprog.

Det er en god første ordbog, som er fint anvendelig i såvel tyskundervisningen som til privat brug.


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 12. jan. 2015

af

af

Jette Larsen

d. 12. jan. 2015


Sproglæreren

2015, nr. 1

af

af

Jytte Vibeke Lund

2015, nr. 1