Bøger / skønlitteratur til børn / sjove bøger

Miss Cat - sagen om kanariefuglen


Beskrivelse


Det lyder som en kedelig rutinesag for detektiven miss Cat, da hr. Titulas elskede kanariefugl Harry bliver kidnappet. Men snart må miss Cat hvæsse kløerne for ikke selv at havne som offer for forbryderne. Graphic novel for 7-10-årige.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. mar. 2023

af

af

Pia Gunilla Park

d. 31. mar. 2023

Det lyder som en kedelig rutinesag for detektiven miss Cat, da hr. Titulas elskede kanariefugl Harry bliver kidnappet. Men snart må miss Cat hvæsse kløerne for ikke selv at havne som offer for forbryderne. Graphic novel for 7-10-årige.

En kat lander altid på benene - og miss Cat må i denne detektivhistorie holde knurhårene strakt og liste på kattepoter. For hvem har nuppet hr.Titulas kanariefugl? Og ikke mindst hvorfor? Snart falder mistanken på hr. Titulas svigerdatter og hendes gnavne talende bulldog. Miss Cat må bruge alle sine detektivevner for at løse sagen. Forrest findes persongalleri.

En graphic novel hvor humoren, såvel som sproget, i høj grad sprudler. Historien understøttes på fineste vis af en super flot og fængende billedside. Illustrationerne er med til at sætte stemning og give karaktererne dybde.

Er du til dyr med personlighed kan du I graphic novel OndulatenKattemysterietDyremysteriet læse om Bastian, der får en ond undulat. Er du til detektivhistorier så kan du også kaste dig over serien "De to minidetektiver. I Kattemysteriet forsøger detektiverne Kevin og Dina at løse sagen om hvem der stjæler kvarterets katte. En anden detektivserie med mange bind er "LasseMajas detektivbureau" hvor du fx i Dyremysteriet kan læse om dyrehandlerens dyr, der pludselig ikke trivesEr du til dyr med personlighed kan du I graphic novel Ondulaten læse om Bastian, der får en ond undulat. Er du til detektivhistorier så kan du også kaste dig over serien "De to minidetektiver. I forsøger detektiverne Kevin og Dina at løse sagen om hvem der stjæler kvarterets katte. En anden detektivserie med mange bind er "LasseMajas detektivbureau" hvor du fx i Dyremysteriet kan læse om dyrehandlerens dyr, der pludselig ikke trivesEr du til dyr med personlighed kan du I graphic novel Ondulaten læse om Bastian, der får en ond undulat. Er du til detektivhistorier så kan du også kaste dig over serien "De to minidetektiver. I Kattemysteriet forsøger detektiverne Kevin og Dina at løse sagen om hvem der stjæler kvarterets katte. En anden detektivserie med mange bind er "LasseMajas detektivbureau" hvor du fx i kan læse om dyrehandlerens dyr, der pludselig ikke trives.