Bøger / faglitteratur

Mobning


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


En præsentation af den nyeste viden om mobning samt et bud på, hvorledes fagprofessionelle aktivt kan tage kampen op mod mobning.

Indhold

Et begreb i bevægelse ; Fra aggression til mobning ; Skolekammerater som medlærere ; Nye blikke ; Mobbebilleder ; Nye praksisser og metoder


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. maj 2018

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 31. maj 2018

En kort og letlæselig indføring i den nyeste viden om mobning baseret på forfatterens mobbeforskning gennem de seneste 20 år. Bogen har relevans for lærere, pædagoger samt alle andre, der arbejder med børn og sociale fællesskaber.

Bogen indgår i serien "Pædagogisk rækkevidde", som er en serie forskningsbaserede udgivelser i lommeformat om vigtige pædagogiske emner med relation til grundskolen. Fokus i denne bog er på mobning og mobbekulturens udvikling og forandring gennem tiden, hvor fokus har flyttet sig fra ofres og udøveres roller til fokus på fællesskaber og klassekulturer.

Bogen præsenterer den nyeste viden om mobning i et letlæst sprog, som alle kan forstå. Mobning er altid en mulig faktor, når mennesker samles i fællesskaber. Der er derfor altid brug for professionel viden om emnet, så mobningen kan forebygges eller forhindres. Denne udgivelse er hurtigt læst og en fantastisk hjælp for både lærere og pædagoger.

Bogen kan læses sammen med udgivelser som Mobning(parentesmetoden)Inkluderende skolemiljøer - elevernes roller, (parentesmetoden) og Inkluderende skolemiljøer - elevernes rollerBogen kan læses sammen med udgivelser som Mobning, og Inkluderende skolemiljøer - elevernes rollerBogen kan læses sammen med udgivelser som Mobning, (parentesmetoden) og .


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 12. juni 2018

af

af

Heidi Friborg Christophersen

d. 12. juni 2018