Bøger / faglitteratur / erindringer

Når sandheden skal frem


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Håndboldspilleren Lars Christiansen (f. 1972) fortæller om, hvordan han fra at være en succesfuld sportsstjerne pludselig oplever at han er i krise, og om hvordan han konfronterer sin angst og stress og gradvist lægger sin tilværelse om.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. nov. 2013

af

af

Anne Grete Jacobsen

d. 22. nov. 2013

Bogen om Lars Christiansen henvender sig til alle, der er interesserede i at læse om de store håndboldspillere, men den kan også læses, hvis man er interesseret i at læse om hvordan en person, der tilsyneladende har alt og lever et liv, hvor alt lykkes, må helt ned på bunden og vende for at komme igennem en krise med dødsangst og stress.

Lars Christiansen har skrevet denne bog sammen med sportsjournalisten Ulrik Jönsson. Lars Christiansen har tidligere fortalt om sit liv i Lars Christiansen - fra spids vinkel, 2008. I denne nye bog beskriver han bagsiden af medaljen i forhold til at være kendt og at være på hele tiden. Hvordan har familien det, mens de venter på at Lars skal bliver færdig med at skrive autografer til alle? Lars Christiansen fortæller om sit liv og håndboldkarriere fra dagene med succes, til det pludselig vendte efter han blev skilt og blev ramt af dødsangst og stress. Han fortæller ærligt, om hvordan han havde det, og hvordan han langsomt blev hjulpet igennem sin sygdomsperiode ved hjælp af familie, gode venner, ex-kone og en psykolog, så han i dag fremstår som et meget mere modent, reflekterende og voksent menneske.

Vi har andre biografier om håndboldspillere: Joachim Boldsen, Kasper Hvidt og Anja Andersen, og temaet med stress er bl.a. behandlet i Ned og op med stress, 2009.

En fin, velskrevet og ærlig bog om at gå fra at være en succesfuld håndboldspiller til at være alene-far med stress og dødsangst og om at komme ud på den anden side. Bogen må få mange læsere.