Bøger / faglitteratur

Pas på familien - også når den går i stykker


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Indhold

Det er så yndigt at følges ad - eller er det? ; Når det er gået galt - eller er lige ved det ; Når bruddet er en realitet ; Alt det (meget) praktiske i forbindelse med en skilsmisse ; Samværsformer ; Vær dig selv, mand ; Slip din skyld og bekymring, kvinde ; Skilsmisse og bedsteforældre ; Forældresamarbejde efter skilsmissen ; Kontakten til det gamle fælles ; De nye familier ; Hvis alt går galt ; Har man mon skilsmissebørn for livet


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. sep. 2015

af

af

Jette Landberg

d. 14. sep. 2015

Lola Jensen, kendt som familievejleder fra TV2, giver masser af gode råd både om at redde parforholdet, og hvordan man kan bevare relationen til sin eks, når skilsmissen er en realitet. Bør læses af alle de mange børnefamilier, der berøres af skilsmisse og problemer i parforholdet.

Forfatterens håb er, at man ved at læse bogen her igen kan overveje, om man virkelig skal skilles, da alt jo på mange måder bliver sværere efter skilsmissen. De to første afsnit har dette sigte, mens resten af bogen omhandler tiden efter bruddet og alle de forhold, man skal tage stilling til. Det betyder uendelig meget for børnene, at man bevarer et godt forhold til sin eks. Læseren får både et indblik i økonomi og jura omkring skilsmissen, et stor afsnit om de meget benyttede deleordninger, som forfatteren absolut ikke er begejstret for, forældresamarbejde, nye familier, bedsteforældre osv. Lola Jensen er en meget erfaren familievejleder gennem 30 år. Hun har tidligere bl.a. skrevet Den store Far, mor & børn.

Fint bud på en bog om alle facetter af skilsmisse i børnefamilier. Lola Jensen er 100% på børnenes side, bl.a. i sin kritik af ligelige deleordninger.

Poula Helths bog Tal sammen!Det næstbedste handler primært om en metode i at holde fast i parforholdet, inden det går galt, Det næstbedste af Camilla Semlov har fokus på tiden efter bruddet ud fra egne erfaringerPoula Helths bog Tal sammen! handler primært om en metode i at holde fast i parforholdet, inden det går galt, af Camilla Semlov har fokus på tiden efter bruddet ud fra egne erfaringer.