Bøger / faglitteratur til børn / vejledninger

Perleleg


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Indhold

Smykkeskrin ; Dyreæsker ; Rulleand ; Jordbær & kirsebær ; Skærekager ; Cupcake ; Lagkage med fad ; Tal med lys ; Minilagkage med lys ; Etagere ; Skinner til bilbane ; Bil ; Racerbil ; Politibil ; Bus & lyssignal ; Garage & træer ; Papegøjer ; Fuglebur ; Skattekiste med guldmønter ; Piratskib


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. jan. 2019

af

af

Kirstine Louise Grøngaard

d. 30. jan. 2019

20 nye spændende måder at bruge perler på. I denne bog kan du lære at bygge legetøj af perleplader. For børn på 6 år og op med hjælp fra større børn eller voksne.

Lær fx at bygge en vild motorbane med biler og busser eller byg et sørøverskib med pirat og en kiste fuld af guldmønter. Opskrifterne indeholder præcise anvisninger til mængden af perler, hvilken farve du skal bruge samt hvilke plader det kræver. Der er billeder af de forskellige modeller som kan bygges og en beskrivelse af, hvordan du samler dem når de er strøget. Bogen er illustreret med farvefotos af hvert legetøj. Forfatteren har tidligere udgivet bl.a. PerlesjovPerledyr og Perledyr og er aktiv på Instagram og bloggen http://anjatakacs.dk/Lær fx at bygge en vild motorbane med biler og busser eller byg et sørøverskib med pirat og en kiste fuld af guldmønter. Opskrifterne indeholder præcise anvisninger til mængden af perler, hvilken farve du skal bruge samt hvilke plader det kræver. Der er billeder af de forskellige modeller som kan bygges og en beskrivelse af, hvordan du samler dem når de er strøget. Bogen er illustreret med farvefotos af hvert legetøj. Forfatteren har tidligere udgivet bl.a. Perlesjov og og er aktiv på Instagram og bloggen http://anjatakacs.dk/.

Endnu en flot perlebog fra Anja Takacs. Denne gang med det tvist at perlepladerne skal samles og blive til legetøj, hvilket bare gør dem endnu mere anvendelige. Bogen har et flot layout og opskrifter som appellerer til både piger og drenge.

3D-vennerFine & farverige perleplader - for hele familienPerleplader - for børn og voksne, Fine & farverige perleplader - for hele familien og Perleplader - for børn og voksne er for samme målgruppe3D-venner, og Perleplader - for børn og voksne er for samme målgruppe3D-venner, Fine & farverige perleplader - for hele familien og er for samme målgruppe.