Bøger / skønlitteratur til børn / fantasy

Råddenskab


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Fantasy. Pigen Hirka var fremmed i sin egen verden, Ymslanda, fordi hun var haleløs. Nu er hun kommet til vores haleløse verden, men også her er hun fremmed.

Anmeldelser (6)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. sep. 2016

af

af

Charlotte Jakobsen

d. 27. sep. 2016

pigen Hirka var fremmed i sin egen verden, Ymslanda, fordi hun var haleløs. Nu er hun kommet til vores haleløse verden, men også her er hun fremmed. Hvordan skal det gå? Til alle der holder af at læse velskrevet fantasy.

Hirka er rejst fra sin egen verden til menneskenes verden på vores tid. Hun har efterladt alt hvad hun elsker og kæmper for i sin egen verden, i et forsøg på redde den fra de blinde. Hirka var fremmed i sin egen verden fordi hun var haleløs. I menneskenes verden er hun også fremmed. Hendes eneste allierede er en ligfødt og en menneskejæger. Med tiden opnår hun ny indsigt om venner og fjender og sig selv. Hvem kan hun stole på og kan hun redde sin verden og sin elskede Rime?.

Råddenskab er anden bog i serien "Ravneringene" og er mindst lige så fængende, spændende og velskrevet som Odinsbarn, der er nr 1 i serien. Måske endda bedre. Plottet er eminent udtænkt og fungerer perfekt. Selvom der veksles mellem beretninger fra Ymslanda og menneskenes verden, og der springes frem og tilbage i tid, er der altid en sammenhæng og historien vakler aldrig. Det er vildt, flot og så mesterligt skrevet at man som læser kun har et ønske; at få mere. Det er heldigvis muligt; bog nr 3 i serien udkommer i foråret 2017.

Minder om både "Ringenes herre", fx Eventyret om ringenSkammerens datter med en verden der skal reddes og Skammerens datter pga. en anderledes pige som hovedpersonMinder om både "Ringenes herre", fx Eventyret om ringen med en verden der skal reddes og pga. en anderledes pige som hovedperson.


litteratursiden.dk

d. 26. okt. 2016

af

af

Pia Bechmann

d. 26. okt. 2016

Dramatisk og vanvittig spændende toer i fantasyserien Ravneringene. Fyld termokande og slikskål, du kommer ikke til at rykke dig en millimeter før sidste side er vendt. Siri Pettersen blæste mig fulds...


Weekendavisen

d. 11. nov. 2016

af

af

Damian Arguimbau

d. 11. nov. 2016


Himmelskibet

Nr. 50 (2016)

af

af

Jette S.F. Holst

Nr. 50 (2016)


Standart

Årg. 30, nr. 4 (2016)

af

af

Lea Grosen Jørgensen

Årg. 30, nr. 4 (2016)