Bøger / faglitteratur / kogebøger

Raw fast food - med nærvær og hjerte


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Opskrifter på raw food. Indeholder personlige historier, tips og teknikker, samt en ordliste over anvendte ingredienser.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. feb. 2014

af

af

Merete Trap

d. 6. feb. 2014

En inspirerende bog, der tager raw food-konceptet til et nyt niveau, nemlig raw fast food. Bogen henvender sig til alle familier, der gerne vil lave hurtig raw food.

I denne bog introducerer forfatteren os til en række opskrifter på raw food, som kan tilberedes forholdsvis nemt og hurtigt. Bogen starter med forfatterens personlige tanker om og oplevelser med raw food. Herefter følger en række opskrifter, opdelt i afsnit med overskrifter som fx "Rise & Shine", "Juicy Juicer" og "Alfemad". De forskellige retter hedder fx "En bid af Paradis", "Nirvana-dressing" og "Kærlighedsshake". Til opskrifterne hører smukke og farvestrålende fotos af retterne. Opskrifterne er angiveligt nemme at gå til, dog rummer de en del ingredienser som er ukendte for den "utrænede" raw food-kok, såsom mesquitepulver og agavenektar. Bogens tone er varm og passioneret, nogle ville nok mene lidt "frelst". Henvender sig til familier, der er positive overfor raw food-tanken. Vibeke Amdisen er bl.a. ernæringskonsulent og har tidligere udgivet Glød og glæde med raw food, 2010.

Kan sammenlignes med forfatterens tidligere udgivelse Glød og glæde med raw food, 2010. Jeg kan ikke finde andre udgivelser om raw fast food, men der findes efterhånden en del udgivelser om raw food, som fx Rimelig rå : raw food og naturlig mad, 2012, af Anita Dietz.

En passioneret udgivelse, med inspiration til hurtig raw food. Til familier der er positive overfor raw food tanken, og gerne vil inspireres til nye retter.