Bøger / faglitteratur / kogebøger

Rigtige mænd - herrego' mad


Beskrivelse


Søren, Palle, Jonas, Lindy og Hammer kendt fra DR1 programmet "Rigtige mænd" giver en række af deres yndlingsopskrifter selvfølgelig med rigelige grønsager.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. nov. 2015

af

af

Lars Ovesen

d. 12. nov. 2015

Søren, Palle, Jonas, Lindy og Hammer bedre kendt fra DR1 programmet "Rigtige mænd". Her er en række af gutternes yndlingsopskrifter selvfølgelig med rigelige grønsager. For hjemmekokken, der ønsker mere grønt i hverdagen eller bare for dig, der mangler noget inspiration..

Denne kogebog er blevet til som et samarbejde mellem Olsen (Den skaldede kok) og de førnævnte 5 mænd. Bogen indeholder en lang række opskrifter, der primært fokuserer på grønsager og hvordan de inkorporeres i maden. Derudover finder du mændenes yndlingsopskrifter, samt en række dips og forskellige smoothies. Bogen er kapitelopdelt og starter med en række gode råd fra en kostekspert, hvorefter morgenmaden behandles, derefter frokost og slutteligt aftensmåltidet. Afslutningsvis præsenteres en række desserter. Bogen indeholder fotos og er udgivet i hardbackkvalitet.

En forholdsvis simpel kogebog, der indeholder nogle lækre opskrifter. Alle opskrifterne er lette at gå til og kræver ingen special udstyr og/eller ingredienser. Jeg skal da prøve opskriften på Olsens laks med tomat og rodfrugter.

Mange nyere kogebøger forsøger at smugle flere grønsager ind i vores hverdagsmad, så for yderligere inspiration og opskrifter se: Mit grønne køkkenMindst 600 gram om dagen - sådan! eller Mindst 600 gram om dagen - sådan!Mange nyere kogebøger forsøger at smugle flere grønsager ind i vores hverdagsmad, så for yderligere inspiration og opskrifter se: Mit grønne køkken eller .