Bøger / faglitteratur / øvelser

Scor dit liv


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Konkret og personlig guide til at opnå et liv med større kvalitet ved at kigge indad og bedømme 10 områder, det såkaldte livshjul: parforhold, børn, job, fritid, økonomi, sundhed, familie og venner, personlig udvikling, hjemmet og sig selv.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. apr. 2013

af

af

Christine Christensen

d. 19. apr. 2013

Til læsere af lettilgængelige selvudviklingsbøger. Den praktiske tilgang vil tiltale dem, der ikke ønsker de spirituelle guides.

John Mejlhede arbejder som coach og foredragsholder og beskæftiger sig med personlig udvikling. Han debuterer med denne selvhjælpsbog. Scor dit liv er en forandringsvejledning baseret på Livshjulet - de ti vigtigste områder i livet; familie, økonomi, arbejde osv. Hvert livskapitel er beskrevet og bygget op omkring en række øvelser - nogle korte andre mere tidskrævende - og forklarende cases. Forsiden dækker indholdet og selvom titlen virker en smule poppet, er bogens indhold seriøst og kan bruges til dem, der vil arbejde med at forandre deres liv. Bogen afsluttes med en supplerende bogliste.

Skru op for livet : 20 kærlige los til at turde mere, give mere og få det hele dobbelt igen af Michelle Hviid og Tanja Lewis' Så gør det dog! : fra a til b nu minder meget om nærværende titel med deres ligefremme og øvelsesbaserede tilgang til selvudvikling.

En fin, relativt simpel metode til at kortlægge og ændre den livssituation den enkelte befinder sig i. Bogen kan bruges til de mange læsere af selvhjælpsbøger og vil med sin praktiske øvelsesbaserede tilgang tiltale dem, der ikke tiltrækkes af de spirituelle/filosofiske forandringsvejledninger.