Bøger / faglitteratur til børn

Simones juleklip


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Skabeloner på juleklip i skalaen 1:1 på eksempelvis sprællerensdyr, mistelten, engleuro og til og fra-kort.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. okt. 2017

af

af

Sanne Caft

d. 3. okt. 2017

Juleklippe-bog til de kreative, store som små. Sværhedsgraden er let, og motiverne er hovedsageligt rettet mod de små i familien. Så det er bare at gribe saks og papir og komme i det kreative hjørne.

Julebog med mange motiver præsenteret både som færdigt resultat og som skabelon i skala 1:1. Her er rensdyr, engle, fugle, grene og andre traditionelle motiver, ligesom mere utraditionelle motiver som grise og ræve. Forsiden viser et udpluk af de færdige klip, primært i afdæmpede farver.

Forklaringerne er enkle og ligetil. Der er mange tips til at variere de forskellige motiver, og der er lagt vægt på, at det ikke kræver det store indkøb af remedier for at komme i gang. Juleklip er ofte en social familieaktivitet, og bogens tone er da også hyggelig, inviterende og personlig.

Det vrimler bogstaveligt talt med bøger om juleklip og hver sæson kommer der nye på markedet. Denne er forholdsvis afdæmpet i farve- og motivvalg og er derfor et fint supplement til de, der allerede har hylden fuld af bøger med juletræer og julehjerter i klip i rød/grønne farver. Nye skabeloner til juleklipKlip til jul og Klip til jul har motiver i samme toneDet vrimler bogstaveligt talt med bøger om juleklip og hver sæson kommer der nye på markedet. Denne er forholdsvis afdæmpet i farve- og motivvalg og er derfor et fint supplement til de, der allerede har hylden fuld af bøger med juletræer og julehjerter i klip i rød/grønne farver. Nye skabeloner til juleklip og har motiver i samme tone.