Bøger / faglitteratur / vejledninger

Skab et liv du virkelig elsker - med god feng shui


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Indhold

Hvad er feng shui, og hvad kan det bruges til? ; Hvorfor virker feng shui? ; Indre feng shui ; Hvornår og hvordan sker livsændringerne? ; Din sjæl vælger dit hjem ; Ch'i og Sha energi ; Løft energien der, hvor den er tung ; Rod ; Ryd op ; Space clearing ; Yin og yang ; De 5 elementer ; Farverne og tøjets påvirkning ; Altre ; Symboler ; Kom godt i gang med feng shui ; Baguakortet ; Udenforliggende områder og andre baguamæssige udfordringer ; Fordyb dig i livsområderne i dit hjem ; Centerområdet ; Området for familie og helbred ; Området for visdom og selvindsigt ; Området for karriere og livsvej ; Området for rejser og hjælpsomme venner ; Området for børn og kreativitet ; Området for kærlighed og parforhold ; Området for anerkendelse og berømmelse ; Området for rigdom og velstand ; En sidste kærlig reminder


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. aug. 2018

af

af

Louise Hede Jessen

d. 23. aug. 2018

Kan Feng Shui hjælpe til ens selvudvikling? Og fungerer det selvom man ikke følger de strikse Feng Shui-regler til punkt og prikke? Det mener underviser og foredragsholder Rebekkah Leve. For interesserede i Feng Shui.

Rebekkah Leve (f. 1972) er uddannet på "Western School of Feng Shui" i San Diego, og har udviklet "Intuitiv Feng Shui"-uddannelsen i Danmark. Rebekkas er fortaler for en ny tilgang til filosofien, som passer bedre til en nutidig indretning og mentalitet. Bogen starter ud med en forklaring på hvad Feng Shui er, og hvordan det kan påvirke ens liv i en positiv retning. Derudover er der oversigter og anvisninger til god Feng Shui indretning. Det hele er krydret med personlige anekdoter.

Feng Shui præmissen bliver forklaret ligetil og forståeligt for nybegyndere. Flot layout og fine billeder. Dog er de fleste af billederne af privat karakter fra forfatterens instagramprofil, som gør det svært at se relevansen for Feng Shui-inspiration.

Andre bøger om Feng Shui findes fx med Lær at forstå & praktisere Feng ShuiRyd op i dit rod - og bo bedre med Feng Shui og Ryd op i dit rod - og bo bedre med Feng ShuiAndre bøger om Feng Shui findes fx med Lær at forstå & praktisere Feng Shui og .