Bøger / skønlitteratur / roman

Skjulte spor


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Krimi. Makkerparret Carrigan og Miller er under pres ovenfra pga. en tidligere sag, men en ny sag om forsvundne kvinder fra et hostel kræver også deres opmærksomhed.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. maj 2020

af

af

Sanna Stagaard Gade

d. 5. maj 2020

3. del i krimiserien "En Carrigan & Miller thriller". Makkerparret er under pres ovenfra pga. en tidligere sag, men en ny sag om forsvundne kvinder fra et hostel kræver også deres opmærksomhed. Til alle læsere af gode krimier.

Carrigan og Miller prøver at navigere i efterdønninger af nonne-sagen fra Elleve dageElleve dage, da en ung og skræmt kvinde møder op på politistationen. Hun påstår, at hendes veninde er blevet bortført, og at gerningsmanden vil vende tilbage og "gøre krav på hende". Carrigan er skeptisk, men da der dukker spor op, der viser, at kvinden taler sandt, har makkerparret fået en ny sag. Efterforskningen fører dem til det hostel, pigerne boede på, og ind i en skræmmende verden af internetstalking, overvågning og psykisk terror. Der er en del tråde fra , så det vil være en fordel at have læst den først, men nye læsere kan også godt starte herCarrigan og Miller prøver at navigere i efterdønninger af nonne-sagen fra , da en ung og skræmt kvinde møder op på politistationen. Hun påstår, at hendes veninde er blevet bortført, og at gerningsmanden vil vende tilbage og "gøre krav på hende". Carrigan er skeptisk, men da der dukker spor op, der viser, at kvinden taler sandt, har makkerparret fået en ny sag. Efterforskningen fører dem til det hostel, pigerne boede på, og ind i en skræmmende verden af internetstalking, overvågning og psykisk terror. Der er en del tråde fra , så det vil være en fordel at have læst den først, men nye læsere kan også godt starte her.

Spændende, neglebidende og nervepirrende krimi. Plottet er interessant, foruroligende realistisk og holder et fint tempo hele vejen igennem. Det er tredje bog med makkerparret, og man kan godt mærke, at forfatteren har fået skrevet sig godt ind på karaktererne. Der kommer flere lag til dem, og man lærer dem bedre og bedre at kende. Indtil videre den bedste bog i denne velskrevne og underholdende serie.

Kan sammenlignes med krimier af Robert Bryndza, Mark Billingham og Elizabeth George.