Bøger / skønlitteratur / roman

Sommernattens hemmeligheder


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


De fire bænkevarmere, Annabelle, Lillian, Evie og Daisy, har kun et mål: at bruge deres smukke ydre og vid til at få en ægtemand på krogen. Opsat på at redde sin familie fra fattighuset, kaster Annabelle sig ind i kampen, men desværre viser det sig, at den eneste interesserede er den mørke, farlige opkomling Simon Hunt.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. juni 2014

af

af

Christine Christensen

d. 25. juni 2014

Underholdende historisk roman fra 1800-tallets puritanske England om fire unge kvinder, der beslutter sig for at tage skæbnen i egne hænder og fremskaffe en passende ægtemand. For kvindelige læsere af romantiske romaner med et erotisk islæt.

De fire bænkevarmere, Annabelle, Lillian, Evie og Daisy har kun et mål; at bruge deres feminine ydre og strålende begavelse til at få en ægtemand på krogen. De indleder en klapjagt på egnede emner til den smukke og stædige Annabelle, hvis finansielle situation er ude af kontrol. Opsat på at redde sin familie fra fattighuset, kaster Annabelle sig ind i kampen, men desværre viser det sig, at den eneste virkeligt interesserede er den mørke, farlige, og absolut depraverede, opkomling Simon Hunt. Forfatteren, der er meget populær i USA, oversættes for første gang til dansk med 1. bind i serien "Wallflowers".

Velskrevet men klichepræget og forudsigelig underholdningsroman med masser af testosteronfyldte, maskuline godsejere og dånende hjælpeløse ungmøer.

Minder allermest om Victoria Holts mange historiske romantiske historier, dog med lidt mere sex. Regine Deforges Under Novgorods himmel har samme tone, men foregår i Rusland i det 11. århundrede. Af nyere titler kan nævnes Sylvia Days Stolthed og lyst, der dog indeholder en del mere erotik.


litteratursiden.dk

d. 1. aug. 2014

af

af

Andrup's Bookshelf

d. 1. aug. 2014

Wallflower, hvor er det dog et smukt udtryk for en knap så flatterende position bænkevarmer. Og de 4 smukke wallflowers i denne skønne, skønne fortælling er helt fantastiske. Sammen allierer de sig o...