Bøger / faglitteratur

Spanien - fra hulemalerier til imperium


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Spaniens historie fra begyndelsen til slutningen af 1400-tallet.

Indhold

De første spaniere ; Rom ; Visigoterne ; Den arabiske erobring ; Den lange spanske middelalder


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. okt. 2014

af

af

Lars Ovesen

d. 27. okt. 2014

Spaniens historie går langt tilbage i tiden, og indeholder mange spændende elementer. Bogen tager dig med på en rejse i Spaniens tidlige historie, og afsluttes med begyndelsen af 1500 tallet. For interesserede i Spaniens historie, samt opgaveskrivende.

Nelli Vierhout har et meget stort kendskab til Spanien og Spaniens historie. Fortællingen om Spanien går mange tusinde år tilbage i tiden, da Spanien ligger på en korsvej mellem Europa og Afrika. I denne bog læser du blandt andet om Romernes herredømme, den arabiske erobring og den spanske middelalder. Alle disse emner samt mange andre beskrives indgående i denne bog, der er skrevet på et letlæst- og forståeligt dansk. Bogen er udgivet i softback kvalitet og indeholder enkelte billeder..

En spændende bog der beskriver et meget langt tidsforløb på forholdsvis få sider. Det er en af bogens store forcer, men samtidig en af dens svagheder, da det til tider kan virke en smule forceret. Men alt i alt, en informativ og letforståelig bog.

For yderligere bøger om Spaniens historie se, Fra kalif til kongeSpanien eller Spanien der dog primært beskriver Spaniens nyere historieFor yderligere bøger om s historie se, Fra kalif til konge eller der dog primært beskriver s nyere historie.