Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Strik hver dag


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Strikkehæfte med otte opskrifter på sweatere og cardiganer til kvinder.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. sep. 2019

af

af

Laura Winding

d. 26. sep. 2019

8 uldne strikkeopskrifter i Susie Haumanns enkle design til kvinder. Til strikkere med nogen erfaring.

Susie Haumanns seneste strikkehæfte består af 8 opskrifter på cardigans, bluser og sweatre til kvinder. I kolofonen finder man en kort oversigt over forkortelser. Der gives ingen yderligere vejledning. Hver opskrift ledsages af billeder og modeltegninger. I de fleste opskrifter strikkes med 2-3 tråde og med vendestrik.

Susie Haumann er tilbage med endnu et af sine populære strikkehæfter. De 8 feminine modeller er strikket i lækre, varme garnkvaliteter fra Isager. Stilen er enkel, komfortabel og klassisk og holdt i douce farver. Man skal have strikket før, da der kun gives få instruktioner. Lækkert layout og overskueligt format.

Haumann har udgivet en del hæfter i samme format. Flere lune overdele i fx Keep it simpleLet's tweedUrbanIt's not all wool og Let's tweed, flotte tørklæder og sjaler i Urban, og fine sommerbluser strikket i bl.a. hørmix i It's not all woolHaumann har udgivet en del hæfter i samme format. Flere lune overdele i fx Keep it simple og , flotte tørklæder og sjaler i Urban, og fine sommerbluser strikket i bl.a. hørmix i It's not all woolHaumann har udgivet en del hæfter i samme format. Flere lune overdele i fx Keep it simple og Let's tweed, flotte tørklæder og sjaler i , og fine sommerbluser strikket i bl.a. hørmix i It's not all woolHaumann har udgivet en del hæfter i samme format. Flere lune overdele i fx Keep it simple og Let's tweed, flotte tørklæder og sjaler i Urban, og fine sommerbluser strikket i bl.a. hørmix i .