Bøger / faglitteratur / kogebøger

Supersund salater


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Opskrifter på sunde og velsmagende salater. Til alle opskrifter er der et afkrydsningsskema i henhold til De Danske Vægtkonsulenters kostprogram.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. aug. 2012

af

af

Kirsten Emdal

d. 15. aug. 2012

Bogen henvender sig primært til personer, som ønsker ny inspiration til salater - og som enten ønsker at tabe sig eller holde den slanke linje.

Makkerparret Inge Kauffeldt & Helle Kleist er kendt fra de mange tidligere udgivelser fra De Danske Vægtkonsulenter, og de arbejder begge selv som vægtkonsulenter. Bogen er bygget op med et introduktionsafsnit til sunde salater og en artikel om motivation og livskvalitet. Alle opskrifter i bogen er beregnet til én person (kvinde), og der er opgivet tidsforbrug samt indholdet af kalorier, protein, kulhydrat, fedt og kostfibre på dem alle. Vægtkonsulenternes system bygger på et afkrydsningssystem, som også er medtaget i bogen. Der er både indholdsfortegnelse og register. Opskrifterne er delt op i salater til frokost, middage og desserter. Desuden er der et basic-afsnit med opskrifter på dressinger, pestoer, toppings, croutoner m.m. Hovedparten af opskrifterne er ledsaget af flotte farvefotos af de enkelte salater.

I udseende og udstyr ligner denne bog de øvrige udgivelser fra De Danske Vægtkonsulenter. Der er udkommet rigtig mange bøger med opskrifter på salater, men denne titel formår at komme med mange nye sunde og spændende ideer til salatskålen.

DDV's opskrifter bygger som sædvanligt på nogle af deres egne produkter, kunstige sødemidler (nu Stevia) og mayonnaise (nu dog hjemmerørt). Om man vil bruge disse ting er jo lidt af et temperamentsspørgsmål, men ellers må man jo udskifte dem med andre produkter. Alt i alt en fin ny salatbog.