Bøger / skønlitteratur / erotiske romaner

Sweet filthy boy


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


På en weekendtur til Las Vegas, møder collegepigen Mia den lækre franskmand Ansel. Hun tager med ham til Paris, men kan deres stormende og erotiske forhold, holde til hverdagens pres?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. jan. 2018

af

af

Merete Trap

d. 18. jan. 2018

En sommerferie, en tur til Las Vegas, en lækker fransk mand og en gratis flybillet til Frankrig. Hvem tør sig ja, gribe chancen og leve livet? Her kommer en erotisk og underholdende roman for især yngre kvinder, om at forfølge drømmen om kærlighed og eventyr. Bogen er 1. del i Christina Laurens "Wild Seasons"-serie.

Mia er færdig på college, og hun og veninderne tager på ferie i Las Vegas. Her møder hun den lækre franskmand Ansel. De har en hed nat sammen, og næste morgen er de blevet gift! Ansel inviterer Mia til Paris, og hun siger ja. Men kan de finde sammen som par, når hverdagen banker på? Når arbejde, træthed og en gammel flamme gør sit til at skille dem ad? Ved hjælp af frække rollespil, finder de langsomt ind til hinanden igen. Christina Lauren har tidligere udgivet Beautiful bastard serien.

En drøngod start på en ny serie, hvor den erotiske genre gives en forfriskende drejning. Selv om erotikken fylder, er der også plads til sommerferie og high school stemning. Bogen er velskrevet, handlingen er mere "ung" end tidligere, og lægger sig på den måde midt imellem YA-genren og den typiske erotiske roman. Anbefales.

Naturligvis kan bogen sammenlignes med "Fifty Shades" serien, idet vi har en ung kvinde, en advokat og masser af erotik, men pga. det underholdende og fornyede plot bør bogen sammenlignes med fx "Calendar Girl" serien.