Bøger / faglitteratur / opskrifter

Tøsekogebogen - party edition


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Nem og lækker partymad fra grunden. Med opskrifter på festmad, fra pigernes tv-aften til nytårsfest.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. sep. 2010

af

af

Camilla Sejerøe

d. 6. sep. 2010

Til unge, der skal holde fest og have inspiration - eller til den uerfarne kok, der vil vide, hvordan man laver en flæskesteg. Her kan de få opskriften i et sprog, de forstår.

Disse er party-kogebøger, med opskrifter til forskellige typer af fester - og til tømmermændene dagen efter! Sproget er direkte og uden fagudtryk, og forrest findes et ark til af rive ud og have i lommen eller pungen med sms-numre, så man kan få tilsendt opskriften. Tilsvarende findes ved hver opskrift 2-D koder, der fører til opskriftens hjemmeside, hvor man kan se opskrift og i enkelte tilfælde how-to videoer. Illustrationerne er tydelige og instruktive. Ca. 1/3 del af opskrifterne er rettet mod tøser eller drengerøve, resten er ens.

Patrick Bachmann har tidligere udgivet Drengerøvskogebogen og Tøsekogebogen, både som almindelige kogebøger og som remix-udgaver. Ellers findes der ikke meget til denne målgruppe. Dette er som nævnt en party-edition med opskrifter til fester, men en del af disse kan fint bruges til hverdag også.

To fine kogebøger til målgruppen med flere fine features, der nok kunne overføres til andre kogebøger også. 2-D koderne er fx brugt helt genialt her.