Bøger / faglitteratur / øvelser

Travle kvinders guide til mere tid


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. juli 2011

af

af

Alma Lind Jensen

d. 15. juli 2011

Bogen er henvendt til erhvervsaktive kvinder evt. med et familieliv, der også kræver sin kvinde. Den handler om at styre tiden effektivt, så man undgår spildtid og samler noget tid, man kan bruge på sig selv.

Dorthe Rindbo er foredragsholder og workshop-leder og har selv mærket, hvordan dagligdagen blev mere og mere hæsblæsende og kaotisk, så hun til sidst måtte trække stikke ud. Hun ville dog ikke indrømme, at stressen havde overmandet hende, men meldte sig til et stresscoach-kursus, hvilket viste sig at være en fremragende idé. Bogen bevæger sig i 4 trin: selvransagelse, for at kende sig selv og sit udgangspunkt, fokusering, hvor man finder sine drømme og værdier, planlægning, hvor man får værktøjer til at skabe struktur og endelig at få tingene gjort. I bogens indledning har hun et kapitel om at få tid til at læse bogen bl.a. en teknik til at "sluge" en bog på 20 minutter - en teknik, som udmærket kan overføres på andre bøger.

Få tingene gjort : kunsten at være produktiv uden stress, 2007 og Styr tiden, 2007 er begge titler med fokus på effektivitet og tidsstyring, men noget mere leder- og karrierefokuserede end nærværende, som godt kan bruges i så henseende, men er mere bredt henvendt til kvinder i arbejdslivet.

En kæk og handlingsrettet bog til kvinder om tidsstyring og stressforebyggelse. Dejlig håndfast. Mange skemaer og øvelser.