Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Tusinde etager


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


New York, Manhattan, år 2118: Leda, Eris, Rylin, Watt og Avery har alle deres at slås med. De bor i en verden af higtech og kæmper alle for at finde deres plads i Tårnet - et 1000 etagers højhus på Manhattan, hvor etagen du bor på, viser hvor meget du er værd, både økonomisk og socialt.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. feb. 2017

af

af

Heidi Drasbek Martinussen

d. 1. feb. 2017

Fremtidsfortælling om New York anno 2118. Om en flok teenagere der alle bor i Tårnet - et 1000 etagers højhus på Manhattan. Jo højre oppe man bor, jo rigere er man. For alle fans af ægte YA intriger mixet med fremtidsfortælling, anbefales fra 13 år og op.

Vi følger Avery, Eris, Leda, Rylin og Watt som alle bor forskellige steder i Tårnet. Avery bor på den øverste etage og er dermed den der er højest rangeret både socialt og økonomisk. Hendes forældre har fået hende som donorbarn og har selv designet hendes ydre til absolut perfektion. Avery er forelsket i Atlas, som hendes forældre adopterede, da Avery var fire år gammel. Hver af de fem teenagere slås med hver deres problemer - bedrag, stofmisbrug, familie stridigheder, kærlighed og forelskelse. Tusinde Etager er første bind der udgives, i serien af samme navn.

Super fed YA roman. Det er Gossip Girl anno 2118. Fede fester, euforiserende stoffer af forskellig slags, kærlighed og forelskelse og en masse intriger, godt mixet med et liv fuld af hightech luksus. Og så har bogen en virkelig fed forside, som virker dragende.

Lise Bidstrups ungdomsbog Spillets byGossip Girl har samme stemning, her bor hovedpersonerne i Urban Veticality - en lodret verden, hvor de rige bor øverst og de fattige nederst. Og så kan temaerne, samme type intriger, glamour, New York osv. også findes i Gossip Girl, dog uden fremtidsvinklenLise Bidstrups ungdomsbog Spillets by har samme stemning, her bor hovedpersonerne i Urban Veticality - en lodret verden, hvor de rige bor øverst og de fattige nederst. Og så kan temaerne, samme type intriger, glamour, New York osv. også findes i , dog uden fremtidsvinklen.


litteratursiden.dk

d. 6. juni 2017

af

af

Pia Bechmann

d. 6. juni 2017

Gossip Girl på high-speed. Et supertårn på tusinde etager dominerer New Yorks skyline i et højteknologisk samfund i 2118. Under overfladen lurer skandaler, intriger og forbudt kærlighed. Stærkt under...