Bøger / faglitteratur / opskrifter

Type C - spis dig slank med blodsukkerkuren


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Indhold

Hvad vil det sige at være type C? ; Perfekt mad for type C ; 3 x type C - sådan får vi styr på vægt og blodsukker ; Opskrifter ; Måske skifter du type


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. aug. 2018

af

af

Maja Ellegaard-Petersen

d. 3. aug. 2018

Indeholder ny forskning om kost, der kan hjælpe type 2 diabetikere. Kostomlægningen kan føre til vægttab, nedtrapning af medicinforbrug og i bedste fald kurere sygdommen. For type 2 diabetikere og folk med risiko for at udvikle det.

Bogen indeholder en beskrivelse af, hvordan patienter kan inddeles i typerne A, B g C alt efter hvor højt, deres fasteblodsukker er. Hvis man er type C har man type 2 diabetes. De tre typer skal følge tre forskellige diæter for at tabe sig og få styr på kroppens mæthedsfornemmelse og insulinregulering. Foruden en mængde opskrifter indeholdende de rigtige fødevaregrupper til type C patienter præsenteres også tre personers succeshistorier med diæten. Bogens tre forfattere, som er henholdvis læge og uddannet indenfor human ernæring og idræt, er anerkendte forskere indenfor kost og type 2 diabetes.

Forskningsresultaterne præsenteres på letforståelig vis, opskrifterne fremtræder lækre med flotte fotos, og der er et grunddigt stikordsregister, som i ebogsversionen indeholder genveje ind til bogens tekst. Alt i alt en brugbar og inspirerende bog for type 2 diabetikere, der gerne selv vil gøre noget for at få det bedre eller blive helt raske.

Type 2-diabetes fra 2012 er inde på nogle af de samme kostråd, men den er mindre udførlig og indeholder naturligvis ikke den nyeste forskning.