Bøger / skønlitteratur / roman

Uden varsel


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Jack Reacher, den ensomme ulv der er de svages beskytter, beslutter sig for at hjælpe en gammel mand, der skylder penge til de forkerte. Det bliver starten på Reachers krig mod hele to gangsterbander!

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. mar. 2020

af

af

Jacob Holm Krogsøe

d. 25. mar. 2020

Jack Reacher beslutter sig for at hjælpe en tilfældig gammel mand og pludselig er han i krig med to rivaliserende bander i en unavngiven middelstor amerikansk by. En spændingsroman af den fineste slags, actionfilm på bogform, der vil være perfekt til især mandlige læsere.

Jack Reacher beslutter sig for at stå af en Greyhound bus for at hjælpe en gammel mand. Manden skylder penge væk. Byen, en navnløs amerikansk by, er hjemsted for to gangsterbander, en ukrainsk og en albansk. De to bander har delt byen imellem sig og politiet gør ikke det store. Det er denne hvepserede af vold og kriminalitet at Reacher, helt bevidst, stikker sin store og stærke næve ned i. For Reacher er en mand der, på sin helt egen og voldsomme ensommeulv-måde, bekæmper kriminalitet og korruption. Han er de svages beskytter.

"Uden varsel" er endnu et underholdende kapitel i sagaen om Jack Reacher - ensom ulv og selvtægtsmand, der renser ud. Plottet er fint og de mange actionscener er ganske fremragende skildret. En velfungerende actionfilm på bogform, hverken mere eller mindre.

Udover de andre bøger i serien om Reacher kunne man læse andre actionfilm på bogform som Orphan X - det fjerde budOne shotIngen vej tilbageJack ReacherJack Reacher - never go back. Desuden er Reacher-bøgerne One shot og Ingen vej tilbage filmatiseret som de fine Jack Reacher og Jack Reacher - never go backUdover de andre bøger i serien om Reacher kunne man læse andre actionfilm på bogform som Orphan X - det fjerde bud. Desuden er Reacher-bøgerne og Ingen vej tilbage filmatiseret som de fine Jack Reacher og Jack Reacher - never go backUdover de andre bøger i serien om Reacher kunne man læse andre actionfilm på bogform som Orphan X - det fjerde bud. Desuden er Reacher-bøgerne One shot og filmatiseret som de fine Jack Reacher og Jack Reacher - never go backUdover de andre bøger i serien om Reacher kunne man læse andre actionfilm på bogform som Orphan X - det fjerde bud. Desuden er Reacher-bøgerne One shot og Ingen vej tilbage filmatiseret som de fine og - never go backUdover de andre bøger i serien om Reacher kunne man læse andre actionfilm på bogform som Orphan X - det fjerde bud. Desuden er Reacher-bøgerne One shot og Ingen vej tilbage filmatiseret som de fine Jack Reacher og .