Bøger / skønlitteratur / roman

Vanæret


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Politichef Kate Burkholder leder desperat efter en kidnappet amishpige, hvis bedstemor blev brutalt myrdet for øjnene af hende. Hvad ligger bag denne voldsomme forbrydelse, og hvilke hemmeligheder skjuler de pårørende?

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. mar. 2020

af

af

Iben Jakobsen

d. 11. mar. 2020

Nyeste bog i serien om Kate Burkholder og det amishsamfund, hun selv stammer fra og nu våger over. For fans af serien og krimilæsere, der kan lide mysterier.

Politichef Kate Burkholder finder liget af en brutalt myrdet gammel amishkvinde og dennes traumatiserede barnebarn. Snart indser de, at den lille piges søster er blevet kidnappet af gerningsmanden, og en hektisk jagt sættes ind i et kapløb mod tiden for at finde barnet. Efterforskningen sætter dem på sagen af en gammel uret, der er blevet begået, og farlige hemmeligheder i det lukkede amishsamfund. 11. bog serien "En Amishkrimi med Kate Burkholder".

Rigtig fin og spændende puslespilskrimi, hvor vi følger Burkholder i jagten på alle brikkerne og hendes forsøg på at forstå, hvem der har begået det voldsomme mord, og hvorfor man har kidnappet den lille pige. Hun kommer vidt omkring i forskellige politikredse, mens hun opsøger forskellige amishsamfund, og det er en interessant fortælling, hvad end det er læserens første møde med amishkrimierne eller man er tilbagevendende fan.

Der er ikke mange andre gode bøger om Amishfolket på det danske marked, men vil man gerne læse flere spændende historier om lokalsamfund og hemmeligheder findes fx krimien Døden på strandenSmå påsatte brandeDet dybe vand, romanen Små påsatte brande og thrilleren Det dybe vandDer er ikke mange andre gode bøger om Amishfolket på det danske marked, men vil man gerne læse flere spændende historier om lokalsamfund og hemmeligheder findes fx krimien Døden på stranden, romanen og thrilleren Det dybe vandDer er ikke mange andre gode bøger om Amishfolket på det danske marked, men vil man gerne læse flere spændende historier om lokalsamfund og hemmeligheder findes fx krimien Døden på stranden, romanen Små påsatte brande og thrilleren .


litteratursiden.dk

d. 1. juni 2020

af

af

Lene Jensen

d. 1. juni 2020

Linda Castillo bliver ved med at øge kvaliteten bog efter bog. Plottet i 'Vanæret' er helt igennem skudsikkert og yderst gennemtænkt. Hvem finder på at myrde en gammel bedstemor på bestialsk vis fora...


Jyllands-posten

d. 26. apr. 2020

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 26. apr. 2020