Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Warm knit for cool kids, 2-8 år


Beskrivelse


Strikkeopskrifter på huer, trøjer, veste og bukser til børn.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. okt. 2014

af

af

Camilla Sejerøe

d. 7. okt. 2014

Hvis man er til strik med garn fra Isager, skal man kigge med her! Opskrifterne er til både store og små, og er enkle, klassiske og anvendelige.

Susie Haumann har flere af disse små strikke-bøger bag sig. Disse to er i samme enkle og klassiske stil, kvadratiske og med bløde forsider. "Let's tweed" indeholder 8 opskrifter på hverdagstrøjer til voksne i tweed garn. "Warm knit for cool kids" indeholder 10 opskrifter med til børn både til piger og og drenge. Der er mest trøjer, men også en enkelt hue og en buks. Alle opskrifter er illustreret med farvefotos.

En praktisk og anvendelig lille strikkebog uden de store falbelader. Mange af opskrifterne er helt klassiske og vil kunne bruges igen og igen, ligesom en trøje strikket efter disse opskrifter vil kunne bruges i mange år.

Der er kommet en hel stribe af strikkebøger i denne "serie", alle af Susie Haumann. Der er fx Grey daysBlue notesKnit for your kid, Blue notes og Knit for your kid, der alle rummer enkle, praktiske opskrifter, der er til at gå tilDer er kommet en hel stribe af strikkebøger i denne "serie", alle af Susie Haumann. Der er fx Grey days, og Knit for your kid, der alle rummer enkle, praktiske opskrifter, der er til at gå tilDer er kommet en hel stribe af strikkebøger i denne "serie", alle af Susie Haumann. Der er fx Grey days, Blue notes og , der alle rummer enkle, praktiske opskrifter, der er til at gå til.