Books / nonfiction for children

1000 fantastiske dyr


Description


Billedbog med præsentation af 1000 forskellige dyr fordelt på 24 temaer. Mød australske dyr, flyvende insekter, dyr i natten, kæledyr, dyr i dammen m.m.

Keywords



Reviews (1)


The libraries' assessment

d. 22. Jan. 2014

By

By

Inge Lykke

d. 22. Jan. 2014

Billedbog til børn fra 5 til 8 år, som godt kan lide at fordybe sig i billeder af alle slags dyr.

Bogen er lidt bredere end A4-størrelse og fyldt med sider af kraftigt blankt pap. På hver side er tegnet ca. 40 dyr, som sidder på rækker fordelt på 7-8 linjer. Under hvert dyr står, hvad det hedder. Sammen med overskrifter på siderne og en kort introduktion på første side og et register bagerst er det den eneste tekst, som er i bogen. Dyrene strækker sig fra velkendte husdyr til sære væsner i dybe mørke oceaner. Der er sider med dyr i ørkenen, i luften, kriblekrabledyr eller dyr med pletter og striber og mange andre kategorier. De vises ikke i deres rigtige størrelsesforhold. Illustrationerne er små farvede tegninger.

Bogen kan sammenlignes med Min første store dyrebog fra 2002, som består af fotos af dyr og deres navne. Den nye bog har mange flere dyr med, men illustrationerne er små og tegnede og rammer ikke hver gang dyrenes naturlige mønstre og farver.

Et billedopslagsværk med over 1000 dyr, som vinder ved sin mangfoldighed. Man har tegninger af alle slags dyr i en bog, og man kan hurtigt orientere sig i registret og finde en tegning af det søgte dyr.