Games / computergames

2014 FIFA World Cup Brazil


Description


Fodboldspil. I dette fodboldspil kan du forsøge at kvalificere dit land til VM-slutrunden i Brasilien, og vinde verdensmesterskabet 2014. I alt kan vælges mellem 203 lande og der er mulighed for at spille kampe på de 12 brasilianske VM-stadions. Du kan også vælge at styre din egen stjerne frem, til at blive anfører for sit landhold under VM.

Reviews (4)


The libraries' assessment

d. 16. Apr. 2014

By

By

Thomas W Jensen

d. 16. Apr. 2014

Xbox 360, PS3. Fodboldspil. PEGI: 3. For fodboldinteresserede fra 6 år. Sværhedsgrad kan justeres på 6 niveauer fra Nybegynder til Legendarisk. Sproget er engelsk.

Modsat de årlige klubfikserede FIFA-udgivelser er fokus her på landsholdene og vejen til fodbold-VM, der afvikles i Brasilien i Juni 2014. Mulighederne er mange, men består dog primært af genkendelige elementer i ny indpakning. Således er der både en spiltype, hvor man skal føre sit landshold gennem kvalifikationen til VM-slutrunden, og en type, hvor man kontrollerer en enkelt spiller i Captain Your Country. Ønsker man at dyste med vennerne kan man spille Co-op og op til syv kan lave turneringer lokalt. Desuden er der også en gennemført online-del, med bl.a. Road to Rio de Janiero, som foregår på de 12 VM-stadions. Der kan vælges mellem imponerende 203 landshold og 7500 fodboldspillere. Grafikken er præget af de brasilianske farver. Lyden er god med engagerede kommentatorer, liv på tribunerne og musikken er sambainspireret. I forhold til fx FIFA 14 er der ændringer i styringen, så man bl.a. nemmere kan accelerere og drible. Afleveringerne er til gengæld lidt problematiske.

Der findes naturligvis andre fodboldspil - EA udgav fx for fire år siden 2010 FIFA World Cup South Africa - men dette er det eneste licenserede spil omhandlende dette års VM-slutrunde.

Denne titel vil næppe have samme appel som de årlige FIFA-udgivelser, men har man lyst til at spille landsholdsfodbold er dette det bedste spil til dato. Og så er det skønt at kunne spille Danmark til VM når nu vi ikke formåede det i virkelighedens verden.


Game reactor

Nr. 144 (2014)

By

By

Tor Erik Dal

Nr. 144 (2014)


Berlingske tidende

d. 9. May 2014

By

By

Jacob Riis

d. 9. May 2014


Gameplay

Årg. 20, nr. 6 (2014)

By

By

Kenneth McNeil

Årg. 20, nr. 6 (2014)