Bøger / faglitteratur

Content marketing bogen : sådan skaber du historier og relationer, der giver efterspørgsel


Beskrivelse


Beskriver teoretisk forståelse for content marketing. Værktøjer til at komme i gang med at producere godt indhold samt til at få din organisation til at levere viden og indhold forklares. Giver idéer til hvordan du forandrer din organisation, så den er gearet til at skabe helt nye relationer til dine kunder.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. aug. 2014

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 11. aug. 2014

Primær målgruppe er alle som arbejder professionelt med marketing og kommunikation. Meget anvendelig som supplerende materiale fx til en handelsskoleopgave.

Teori og praksis fletter sig fornuftigt sammen i denne første bog på dansk om "content marketing" Jeg forstår umiddelbart begrebet som en marketing-metode, der fanger kundens interesse ved at øge fokus på at skabe produktrelateret indhold i og omkring det produkt man tilbyder. Bogen er skrevet af Joakim Ditlev, der som marketingskonsulent og foredragsholder er en pioner indenfor netop content marketing, og af Signe Damgaard Jepsen, der som journalist og redaktionsleder arbejder med at skabe indhold. Bogen er delt i 3 hovedafsnit, der leder læseren fra at skabe det strategiske fundament for content marketing, over at gøre organisation klar til udføre content marketing, herunder forandringsledelse, til operationelle råd omkring content marketing. Den nødvendige teori krydres med interessante cases fra det virkelige erhvervsliv fx fra Bilka, Aarstiderne og fra Jyske Bank. Bogens styrke er absolut udgangspunktet i danske forhold og danske cases.

Ikke andre bøger på dansk om alene om content marketing, men om at skabe digitalt indhold fx 10 digitale strategier af Tim Frank Andersen.

Praktisk anvendelig bog om at skabe produktrelateret indhold. Lånere især på større biblioteker.