Books / nonfiction for children / billedbøger

1001 fra en tue


Description


Flot og informativ billedfagbog fyldt med detaljer om myrer og andre af skovens vidundere. Velgenet til højtlæsning fra ca. 4 år.

Reviews (2)


The libraries' assessment

d. 15. Oct. 2020

By

By

Julie Arndrup

d. 15. Oct. 2020

Flot og informativ billedfagbog fyldt med detaljer om myrer og andre af skovens vidundere. Velegnet til højtlæsning fra ca. 4 år.

Vi møder myrerne i deres tue og lærer en masse om, hvad de laver der, og hvordan deres samfund er opbygget. Så følger vi myrernes vej gennem skoven, forbi træer, svampe, andre insekter og dyr. Indtil de møder en spætte med en lang tunge. Hele bogen er fyldt med fakta om dyr og planter, samtidig med at man kan lede efter myrerne, og se hvad de laver. Illustrationerne er sort-hvide med enkle, klare farver.

En sjov og lærerig billedfagbog med mange detaljer. Den kan fungere både som faktabog om dyreliv og skov, men også som underholdende myldrebog med masser af fine illustrationer og små ting at opdage. De flotte illustrationer er dobbeltsidede og indbyder til timers nærstudie.

En anden billedbog om myrer er fx Vild med grannåleEr du en myre? eller Er du en myre?En anden billedbog om myrer er fx Vild med grannåle eller .