God roman om livet i Kandestederne i starten af 1900-tallet. Bogen fortæller, hvordan det fornemme Kokholms Hotel blev støbt af hårdt arbejde og fattigdom, og hvordan Kandestederne udviklede sig fra et fattigt sted til et luksuriøst område. For læsere af faktion og romaner, som foregår i starten af 1900-tallet.
Bogen er faktion og skildrer livet i Kandestederne i første halvdel af det 20-århundrede. Området blev et meget populært feriested for Danmarks overklasse, og bogen fortæller om tiden, inden det skete. Om skiftet og forandringen fra værende et fattigt område, til et velhavende sted. To slidsomme og arbejdsomme unge mennesker, en bondedatter og en søn af en daglejer, har en drøm om et bygge et badehotel, og det bliver til Kokholms Hotel. De to unge var Elisabeth Houkjær og hendes mand, Christen Kokholm, som grundlagde hotellet i 1907. Forfatteren har bygget bogen op omkring billeder, breve, dagbøger og artikler tilhørende et oldebarn, Lise Troldborg, til de slidsomme unge, som byggede hotellet. Forfatteren skriver i bogen, at tv-serien "Badehotellet" angiveligt har ladet sig inspirere af Kokholms Hotel. Der er til sidst i bogen vedlagt kopier af dokumenter, bl.a. et telegram sendt til Elisabeth Kokholms på hendes 80-års fødselsdag.
Underholdende og velskrevet fortælling. En rigtig god læseoplevelse, hvor man bliver inspireret til at læse meget mere om Kokholms Hotel og gense "Badehotellet".
Ønsker man at læse mere om Kokholms Hotel, kan bogen Hvad stuepigerne fortalte af Bent Hardervig anbefales.