"Hej søde" signalerer med sin lyserøde forside og tegnede pige/kvinde figur chick lit eller ungdomsroman. Målgruppen er voksne, unge kvinder og kan læses af piger fra 15, der vil læse om det svære parforhold.
Privatkorrespondance omsat til romanform. Forfatteren faldt over en lang sms korrespondance, som hun havde haft med en eks-kæreste. Hun har forkortet og fiktionaliseret til en historie om Amalie, der hooker op med Kasper, der træner konstant, spiser hos sine forældre, nasser på hende og elsker/elsker ikke. Amalie og Kaspers forhold er nok ret genkendeligt for mange, med svingninger fra "elsker dig søde" til "jeg synes, du er en kælling". Stilen er konsekvent sms'er primært mellem Amalie og Kasper, sporadisk med veninden Camilla som fornuftens stemme. Der gives ingen baggrundsinformation eller uddybning, og de to primære stemmer kommer til at stå klart og åh, så menneskeligt i deres egoisme, irrationalitet og omsvøb. Det er skrevet i uformelt sprog og ligger tæt op ad samtalen, sine steder skænderi med selvafbrydelser, urimeligheder, svinkeærinder og associationer i den ultrakorte stil, som mediet tillader.
Bogen Hej søde har tidligere været udgivet som sms-roman fra samme forlag. Den minder i stil om mail-korrespondance bøger som Hold masken eller der falder brænde ned, Michael Laudrups tænder, Generation fucked up, Femail, der i sig selv er en videreudvikling af tidligere tiders brevbøger.
Sms-roman om det svære parforhold. Lyserød og letbenet giver den alligevel et tankevækkende kig ind på en ung kvindes forhold til en kæreste, læseren godt kan se er egoistisk. Består kun af sms'er, hvilket vil afskrække en ældre målgruppe, mens yngre måske vil synes, at personerne er lige gamle nok. Men parforholdsproblemerne bevæger sig over aldersgrænser.