Den anerkendte medieforsker Ib Bondebjergs erindringer, som kæder den personlige fortælling sammen med de seneste 70 års danmarkshistorie. For læsere af bøger som skildrer den personlige fortælling om Danmark især efter 2. verdenskrig.
Ib Bondebjergs erindringsbog begynder i de fattigste lag i 1700-tallets Danmark, hvor han kan fører slægten tilbage til. Herefter føres læseren via familiens slægtsfortælling gennem de seneste århundredes kulturelle og sociale udvikling. Ib Bondebjergs personlige fortælling fra efterkrigs-generationen fylder mest i bogen, hvorigennem læseren møder nye kulturer efter krigen, nye medier, universitets- og skoleliv, ungdomsoprøret og anderledes familieformer. Ib Bondebjerg, som er professor emeritus fra Københavns universitet i kommunikation, har udgivet en lang række bøger om film- og mediehistorie.
Meget velskrevet og originalt erindringsværk, som kæder den personlige familiære fortælling sammen med dansk medie- og kulturhistorie.
For læsere af lignende erindringsbøger, her tænker jeg på forfattere som Thomas Bredsdorff, Kjeld Holm samt Jørgen Gustava Brandts Mit liv : 387 erindringer Den personlige fortælling som sætter det hele i et større perspektiv.