Denne er til de mange læsere (af begge køn), der sætter pris på den store, gode roman, dén der fortæller en engagerende, fremadskridende historie med markante personer.
I 2002 udkom på dansk Jagten på lykke af Kennedy, også med skarpe figurer. Denne nye er delt op i to dele, ét der ubarmhjertigt tegner 1966-1973, og ét der starter i 2003 med de samfundsnormer, vi har nutildags. Sidst i 60'erne møder vi Hannah, den pæne pige, der har en kendt samfundskritiker til far og en mor, der er kunstner og vanskelig at omgås. Ingen at gøre ordinært oprør mod. Hun ryger lige ind i den gammeldags familiemodel med et enkelt skjult fejltrin. Fremme på s. 213 i afsnittet fra "vores tid" kommer titlens baggrund: titlen på et radioprogram om familiekontroverser bl.a. mellem tresserradikale forældre og deres konservative børn etc. Det er faktisk dét, vi har i denne meget underholdende historie: et udvalg af samværsformer, familiemønstre og deres indbyggede kontroverser, normer, modstand mod dem og iøvrigt samfundets almindelige mediestyrede snæversyn. Kennedy lægger ikke fingrene imellem, og engagementet brænder igennem, dialogerne er af og til omstændelige, men dog letflydende og kvikke.
Jeg kom til at tænke på Pat Conroys Beach music pga dens mængde af veldokumenterede problemkomplekser samt underholdsningsniveauet.
Spændende og velfortalt historie med troværdig kvindelig hovedperson.