Den danske skuespillers romandebut beskæftiger sig med bøsseliv og livet som far i en såkaldt regnbuefamilie. Romanen kan læses af alle med interesse for emnet, og skuespillernavnet vil også vække interesse, som da Morten Kirkskov og Martin Kongstad bogdebuterede.
Forfatterens alter ego Johannes er skuespiller og far til to drenge, som han har sammen med det lesbiske par Sonja og Mette. Hele regnbuefamilien rejser i 2011 et halvt år til New York, fordi en af mødrene har fået et legat. Johannes følger efter på orlov for at være tæt på sine drenge og deler de lange måneder mellem børnepasning, bøssebaren Nowhere og den dystre lejlighed, han har lånt af en kvindelig musiker. Tiden falder ham lang, efterhånden som han har gået byen tynd. Derfor optager en sag om en død kvinde foran hans hoveddør ham og den døde relaterer sig i alvorlig grad til den kvindelige musiker, som yderligere udfordrer hans seksualitet. Hans identitet, homoseksualitet og faderrolle bliver dermed romanens omdrejningspunkter - formidlet i et nutidigt, replik-nært sprog.
Blandt nyere danske romaner, der også skildrer homoseksualitet kan nævnes David Læbys Svans, Knud Heickendorffs Krakeleringer og Jens Michael Schaus Katarsis.
En mundret, dansk debut som vedkommende og ret effektivt fortæller både vittigt og ømt generelt om udfordringerne i en regnbuefamilie og om livet som single homo med alle dets ups and downs i særdeleshed.