Antologi med essays og samtaler af en af dansk kunsts mest markante stemmer og kritikere. For seriøst interesserede i bevægelserne inden for nyere avantgardekunst og de temaer, der optager den. Heriblandt professionelle kunstnere, kunstkritikere og kunsthistorikere.
Claus Carstensen er billedkunstner og essayist m.m. Bogen er en antologi i tre hovedafsnit bestående af essays, samtaler og taler skrevet i perioden 2011-2018. Det er personlige/kunstneriske præsentationer og/eller tekster skrevet på bestilling til konkrete begivenheder eller til tidsskrifter. Den første del handler om CC's liv i 1980'ernes nybrydende kunstavantgarde i København. Anden del handler om hans kunstneriske arbejde og produktion. Tredje del består af samtaler med forskellige kunstnere. Afsluttes med note- og kildeafsnit.
Eksklusiv, men ikke utilgængelig ift. teksternes intellektuelle niveau. Især første dels beskrivelse af kunstscenens ambition og liv i 1980'ernes Kbh. sammenholdt med CC's baggrund er et sjovt og klart fortalt nedslag på tidens bevægelser, attituder og insteder, som U-matic og Krasnapolski. CC (re)præsenterer også et bredt og dybt felt af tilbagevendende temaer i sin kunstneriske praksis og tilgang: Forholdet mellem et kunstnerisk projekt og den allestedsnærværende interesse for omverdenen, kunsthistorien og dens repræsentation i nutiden.
Ligger tæt op ad CC's Feltarbejde fra 2012.