Games / computergames

Ryse - son of Rome


Description


Actionspil. Hack'n slash actionspil i 3. person. Du er den romerske legionær Marius Titus, som kæmper for at hævne drabene på din familie og for at genskabe Roms storhed. Brutal og blodig action. Med Kinect kan du styre dine legionærer ved at tale til dem. Og med Live Gold-abonnement kan du spille co-op med en kammerat over nettet. Legendary-edition indeholder ekstra baner.

Reviews (2)


The libraries' assessment

d. 9. Oct. 2014

By

By

Finn Christiansen

d. 9. Oct. 2014

Hack'n slash actionspil i 3. person. Du følger den romerske legionær Marius Titus, som kæmper for at hævne drabene på sin familie og for at genskabe Roms storhed. Brutal og blodig action for voksne og unge fra 15 år.

Marius Titus er i spillets begyndelse en simpel romersk fodtusse. Undervejs kæmper man sig op i rang og slutter som kommandør i den romerske hær. Horder af barbarer skal nedkæmpes - oftest vha. hug med sværdet, quick-time angreb eller ballister med spyd. Senere i spillet kan man også kommandere legionærer rundt på slagmarken. Historien kommer omkring de klassiske slagmarker i Britannien og i hjertet af Rom. Med Live Gold-abonnement kan man spille co-op over nettet. Nærværende Legendary-edition indeholder ekstra baner, som kan købes til den normale udgave. Sprog: engelsk.

Spillet er en såkaldt launch title til Xbox One og er eksklusiv til konsollen. Grafikken er i den absolutte top, hvor der virkelig er kælet for detaljerne. Både figurer og omgivelser virker meget naturtro - og den grafiske vold er ekstremt realistisk og udpenslet. Kampene er ren hack'n slash og dermed ikke realistiske. Man skal blot være kvik på fingrene. Sværhedsgraden er overkommelig for de fleste. PEGI: 18 og ikon for vold. Jeg blæste igennem spillet på knap ni timer og var glimrende underholdt, trods spillets simpelhed og enkelte lidt kedelig baner i starten og midtvejs.

Lignende er Dead rising 3 (Xbox One), som er vaskeægte hack'n slash, der dog foregår i moderne omgivelser mod zombier.


Gameplay

Årg. 20, nr. 2 (2014)

By

By

Kenneth McNeil

Årg. 20, nr. 2 (2014)