Bogen henvender sig til de 12-15-årige der søger noget post-apokalyptisk science fiction som ikke er for voldsomt. Bogen skal formidles som sci fi.
Dette er forfatterens første ungdomsbog, men han debuterede på vore voksenhylder. Bogen omhandler drengen Philip der lever i en verden hvor en stor del af vore elektroniske dimser (computere, telefoner og mp3afspillere) er blevet ødelagt i en stor krig, hvor man har benyttet EMP-våben. Nu har verden stort set stabiliseret sig, så det tidsmæssigt (og sjovt nok kulturelt) ligner vor verden som den så ud i midten af 1980'erne. Philips far er journalist og har brugt en masse år på at lede efter en sagnomspunden serverpark, som ikke skulle have været berørt af krigen, hvor al viden fra krigens begyndelse stadig ville være intakt. Men faderen kommer for tæt på sandheden og efter et mordforsøg, der sender ham i koma, må Philip overtage eftersøgningen, med mange mennesker i hælene. Det er en udmærket historie om opklaringen, og det er ret sjovt at dens kulisse er sat i en fremtidsversion af USA i 1980'erne. Sproget er let at læse, forsiden er flot og appellerende på en fremtidsagtig måde. Bagsideteksten lægger godt op til indholdet.
Genren er ved at få lidt fremdrift igen, og målgruppen vil have læst Kjetil Johnsens Den fjerde parallel-serie og måske også Danny Biltoft Davidsens serie om Meta-type.
En udmærket science fiction-krimi for vore ungdomslæsere.