Kim Larsen har bred appel, og bogen om ham skal nok få afsætning hos hans fanskare.
Forfatterne, der er freelancejournalister, kalder Kim Larsen for vor tids største sanger og sangskriver. Hovedpersonen har ikke selv villet bidrage, så biografien bygger dels på studier af, hvad Kim Larsen har sagt og skrevet gennem tiden, og dels på udsagn fra bl.a. familiemedlemmer, gamle skolekammerater og musikere, han har spillet med. Teksten er bygget kronologisk op med afsnit om opvæksten i det københavnske Nordvestkvarter, tiden med Gasolin, afstikkeren til USA og den hjemlige succes som solist, og med indsatte tematiske afsnit fx om hans holdninger til politik og religion og venskab, og om tilblivelsen af sangene. Med deres grundige research har forfatterne gode analyser af Larsens kvaliteter som sanger og sangskriver, og får også beskrevet forholdet mellem personen og varemærket/institutionen Kim Larsen. Illustreret med en del private fotos og ellers pressefotos fra karrieren.
Den hidtil mest udførlige biografi, i den i øvrigt beskedne litteratur om Kim Larsen, er Peder Bundgaards Larsen, 2003, der i mindre grad belyser privatmennesket. Om Kim Larsens eget forhold til sine sange kan man læse i samtalebogen med Klaus Rifbjerg Så mange var ordene, 2006.
En fyldig biografi om den danske nationalskjald Kim Larsen, der er blevet til uden medvirken af hovedpersonen, men ved grundig research, bl.a. i form af interviews med tidligere og nuværende venner og omgangskreds.