Denne bog har bud til alle med fokus på velfærdsledelse. Ikke mindst ledere og mellemledere i det offentlige, som får en hovedsagelig teoretisk og kritisk beskrivelse af ledelsesbetingelserne i dagens komplekse velfærdssamfund med fremadrettede bud på nye styringsinstrumenter.
I 9 kapitler diskuterer antologiens 12 forfattere, som alle har tilknytning til Institut for Ledelse, Politik og Filosofi, CBS hvilke ledelsesbetingelser der gør sig gældende i dag. En række områder som bl.a. forældreledelse, ledelse i folkekirken, ledelse i intimsfæren og mellemlederrollen behandles. Den lægger op til at skabe mere selvrefleksion, kritisk vurdering og ansvarlighed blandt de, der arbejder med velfærdsledelse. Hvordan velfærdsydelser gives indhold i forhold til borgeren. Bogens udgangspunkt er, at man ikke kan adskille ledelsens konkrete udtryksformer fra indholdet i ledelsen, og den giver nogle bud på, hvordan der kan og bør ledes i nutidens velfærdssamfund.
En lang række bøger beskæftiger sig med offentlig ledelse Denne bog inddrager det politiske i ledelsesrummet og illustrerer den gensidige påvirkning ledelse og velfærd imellem.
En forskningsbaseret antologi af en vis sværhedsgrad om betingelser for (offentlig) ledelse i relation til velfærdssamfundet og produktion af velfærdsydelser.