Fin samling med vedkommende og meningsfyldte prosadigte, der spænder fra det hverdagsagtige til eksistentielle problemstillinger. Kan læses bredt af lyriklæsere.
Samling med forskelligartede digte, der kommer rundt i mange afkroge af livet og virkeligheden med overskrifter som bl.a. Forladte steder, Selfie, Menneskene i køen, De almindeligste tabuer, Den politiske verden, Musikaliteter, Næste møde, Hittegods og Rimbauds komedianter. Samlingen åbner med et digt, som beskriver stedets melankoli: "Steder hvor der ikke kommer nogen/ er ikke altid forladte/ nogle gange er de blot steder/ der ikke findes for tiden". Et andet digt tematiserer hjemløsheden: "Flygtningene går op over Europas hemmelige stier/ det eneste de har i hovedet er lyden/ af det rislende grus/ der følger efter sammenstyrtningen/ af deres barndomshjem i Homs...". Jakob Brønnum er teolog og ophavsmand til en lang række bøger, bl.a. digtsamlingerne Porten til den indre byLangsomheden 1.0 og Langsomheden 1.0Samling med forskelligartede digte, der kommer rundt i mange afkroge af livet og virkeligheden med overskrifter som bl.a. Forladte steder, Selfie, Menneskene i køen, De almindeligste tabuer, Den politiske verden, Musikaliteter, Næste møde, Hittegods og Rimbauds komedianter. Samlingen åbner med et digt, som beskriver stedets melankoli: "Steder hvor der ikke kommer nogen/ er ikke altid forladte/ nogle gange er de blot steder/ der ikke findes for tiden". Et andet digt tematiserer hjemløsheden: "Flygtningene går op over Europas hemmelige stier/ det eneste de har i hovedet er lyden/ af det rislende grus/ der følger efter sammenstyrtningen/ af deres barndomshjem i Homs...". Jakob Brønnum er teolog og ophavsmand til en lang række bøger, bl.a. digtsamlingerne Porten til den indre by og .
Samling med gode, tilgængelige prosadigte, der i en melankolsk grundstemning indfanger mange facetter af livet. Brønnum kommer meget vidt omkring i disse digte, som både beskæftiger sig med dagligdagens almindelige oplevelser og genvordigheder og mere filosofiske emner, der vækker til refleksion og eftertanke. Vil også egne sig til nybegyndere i lyrik.
Kan fx sammenlignes med Laus Strandby Nielsens digtsamling om eksistensen og livets forunderligheder, Når det er mørkt, bliver det lyst.