Bøger / faglitteratur / erindringer

#tyndogrig : det, jeg taler om


Beskrivelse


Journalist Ditte Okman (f. 1974) beretter om emner, der pisser hende af eller glæder hende, og kredser om det at bliver mor sidst i 30'erne, om livet som konfronterende journalist, der ikke finder sig i noget, om drukture, ferier og om de rige og kendte.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. okt. 2019

af

af

Inger Nygaard Kaad

d. 8. okt. 2019

Historier og indignerede fortællinger fra Ditte Okmans eget liv iblandet gode råd til læserne fra Dittes alias "#tyndogrig", fx om dating, at spise gourmetmad og meget mere. For fans af radioprogrammet "Det, vi taler om" og Ditte Okman generelt.

Personlig debatbog iblandet meget biografisk materiale. Journalist Ditte Okman beretter om store og små emner, der pisser hende af eller glæder hende. Hun kommer med gode råd til læserne på sin meget personlige og fandenivoldske måde. Bogen kredser en del om det at bliver mor sidst i 30'erne, om livet som konfronterende journalist, der ikke finder sig i noget, om drukture, ferier og de rige og kendte. Bogen indeholder håndtegninger og mails fra en af forfatterens stalkere.

Virkelig underholdende bog inden for sladdergenren. Forfatteren bander og svovler, provokerer og siger sin mening meget ligefremt. Hvis man er vant til at høre hende i radioen, kan man nærmest høre stemmen, da hendes sprog er så karakteristisk. Bogen giver et indblik i et journalistliv i hovedstaden med hotelovernatninger i egen by og masser af byture.

Stilmæssigt er det svært at finde en, der skriver lige så vredt på den skægge måde, men den meget personlige stil, der deler vandene, minder om Bryster skal hoppe når man hikkerPapmaché-reglen og Papmaché-reglenStilmæssigt er det svært at finde en, der skriver lige så vredt på den skægge måde, men den meget personlige stil, der deler vandene, minder om Bryster skal hoppe når man hikker og .


Berlingske tidende

d. 5. nov. 2019

af

af

Birgitte Borup

d. 5. nov. 2019


Politiken

d. 7. nov. 2019

af

af

Nanna Frank Rasmussen

d. 7. nov. 2019