Bøger / faglitteratur / opskrifter

1/2-times syning : 60 hurtige og nemme syprojekter


Beskrivelse


60 syopskrifter af forskellig sværhedsgrad på bl.a. håndklæder, frisbee, pung, weekendtaske, superheltesæt, slips og picnictæppe. Med afsluttende kapitel om udstyr og teknikker.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. feb. 2015

af

af

Merete Trap

d. 6. feb. 2015

Har du en travl hverdag, hvor det er svært at finde tid til håndarbejde? Så er denne bog lige noget for dig. For voksne, både nybegyndere og erfarne udi syning, men større børn vil også kunne være med evt. med lidt voksenhjælp.

Her kommer opskrifter på 60 forskellige sy-projekter, som alle kan udføres på en halv time eller mindre. Projekterne er delt op i tre sværhedsgrader; begynder, mellem og øvet. Her er opskrifter på alt lige fra pyntepuder, picnictæpper til påklædningsdukker og bogomslag. Hver opskrift er opdelt efter samme princip, med et afsnit om forberedelse og et om udførelse. Desuden er der bokse med anvisning på materialer, og en boks med gode råd. Bagerst i bogen er skabeloner.

Dette er en sprælsk, lækker og iøjnefaldende udgivelse, som med sine flotte billeder, overskuelige opbygning og letforståelige trin for trin instruktioner, vil falde i øjnene på de fleste. Idéen om at samle lette og hurtige projekter er god, og bogen vil være brugbar i utallige henseender, kun fantasien sætter grænser.

Kan oplagt sammenlignes med de foregående i serien, 1/2-times strik1/2-times hækling og 1/2-times hækling, som også er 60 hurtige projekter til den travle kreativeKan oplagt sammenlignes med de foregående i serien, 1/2-times strik og , som også er 60 hurtige projekter til den travle kreative.


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 27. maj 2015

af

af

Helene Andreasson Tornøe

d. 27. maj 2015