Bøger / faglitteratur

10 budskaber til dig fra dine engle


Beskrivelse


Beskriver hvordan englene som Guds budbringere bringer budskaber om bl.a. healing, tilgivelse, livets mening, sand glæde og vigtigheden af at give slip på bekymringer og have tillid til en større kraft.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. nov. 2017

af

af

Merete Trap

d. 10. nov. 2017

"Budskaber fra englene er den kollektive stemme for Guds budskaber...". En ny udgivelse fra Doreen Virtue, der modtager budskaber fra englene. For åndeligt søgende og spirituelt interesserede læsere, som er interesserede i selvudvikling.

På 10 kapitler, fører denne bog os igennem 10 budskaber, som englene ønsker vi skal kende til. Kapitlerne har overskrifter som fx "Den vågne drøm", "Overgivelsens gave" og "Gud er lykke" hvor disse tre kapitler rummer budskaber om menneskets sande identitet, et budskab om at give slip og et budskab om svar på bønner. Forfatteren har modtaget alle budskaberne direkte fra engle, efter at have bedt om deres vejledning, og derfor er bogens skrevet i en tone, hvor englene taler til læseren. Forsiden signalerer spiritualitet. Doreen Virtue har flere udgivelser om engle bag sig, fx Engledagbogen.

Budskaberne i bogen er enkle og med kærlighed og ro i centrum. Det kan fx være vigtigheden af at være medfølende og tilgivende. Bogens formål er at englene skal bygge bro og undervise os, og Gud står som et tydeligt omdrejningspunkt. Præmissen omkring at engle tager direkte til læseren, kræver dog et åbent sind. Bogen er velegnet til bladrelæsning og nedslag i teksten. Fin udgivelse.

Kan sammenlignes med forfatterens andre udgivelser med budskaber fra engle fx Skab lykke og overflodEngledagbogen og EngledagbogenKan sammenlignes med forfatterens andre udgivelser med budskaber fra engle fx Skab lykke og overflod og .